Muziek en klank

Voor mij speelt muziek een grote rol in mijn leven. Muziek en klanken zijn voor ons als mens belangrijk. Bepaalde muziek en klanken kunnen je raken en zelfs helend zijn. Herken je dat?

Mede door de reis die ik heb gemaakt en doordat er een aantal bijzondere instrumenten op mijn pad zijn gekomen, zoals de handpan en sjamanendrum, heb ik nieuwe muzikale inzichten gekregen en wil vooral de helende eigenschappen van muziek verder de wereld in brengen.

Hieruit is het initiatief de ‘muzikale avond, reis van hoofd naar hart’ ontstaan: een interactieve muzikale belevingsavond!

Tijdens een muzikale klankreis kun je de zachte helende eigenschappen ervaren van muziek en klank in een unieke combinatie van instrumenten, gecombineerd met verhalen over eigen ervaringen over een spirituele zoektocht. Lees er meer over op de speciale pagina ‘muzikale avond, reis van hoofd naar hart‘!

Hieronder is een sfeer impressie weergegeven van mijn muziek.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn nieuwste blogs en andere ontwikkelingen.

AGENDA

Interview Radio Hengelo

Zaterdag 14 oktober – 10:20u

Muziekavond

Vrijdag 10 november – 20:00u – Muziek Van Hoofd naar Hart – Reis van hoofd naar hart

Golden Tree Enschede

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@christiannijhof.nl

Muzikale avond – reis van hoofd naar hart