Events

Over de reis en de thema’s uit het boek, geef ik presentaties en lezingen of workshops en verzorg optredens, afgestemd op de dynamiek van de groep zodat een interactieve sessie ontstaat.
Je wordt meegenomen op reis waarbij ik kom vertellen over reizen om jezelf te ontdekken en over de reis terug naar jezelf. Thema’s komen aan bod zoals angst voor het onbekende, uit je comfortzone gaan en nieuwe mensen ontmoeten. Over het ontdekken van jezelf, wie je werkelijk bent en wat je verlangt in dit leven. Over de rol van muziek in mijn leven en wat dat voor andere kan betekenen.
Maar ook over stappen zetten die je nog niet eerder hebt gezet. Ik vertel mijn persoonlijke verhaal over een zoektocht naar een leven dat écht bij mij past.
Over de stappen die ik heb gezet om weer in mijn kracht te komen om te leven vanuit authenticiteit en eigen kracht. Met als resultaat: Alleen op reis van mijn hoofd naar mijn hart!

AGENDA

Interview Radio Hengelo

Zaterdag 14 oktober – 10:20u

Muziekavond

Vrijdag 10 november – 20:00u – Muziek Van Hoofd naar Hart – Reis van hoofd naar hart

Golden Tree Enschede

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@christiannijhof.nl

Muzikale avond – reis van hoofd naar hart

Wil je meer informatie?

Mocht je nog vragen hebben of zie je mogelijkheden voor een optreden op jouw event? Neem gerust contact op met onderstaand contactformulier of stuur een email naar info@christiannijhof.nl!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn nieuwste blogs en andere ontwikkelingen.